მენიუ
ცხელი კერძები:
1. სუბხარჩო საქონლის - 4,00 ლ.
2. ოსტრი კეცზე - 5,00 ლ.
3. ხინკალი - 0,55 ლ.
4. მწვადი - 8,00 ლ.
5. ქაბაბი - 6,00 ლ.
6. ხაშლამა - 8,00 ლ.
7. ლობიო ქოთანში - 3,00 ლ.
8. ქამა სოკო კეცზე - 7,00 ლ.
9. სოკო სულგუნით - 9,00 ლ.
10. სოკოს ჩაშუშული - 7,00 ლ.
11. ქათმის ღვიძლი კეცზე - 5,50 ლ.
12. საქონლის კუჭმაჭი კეცზე - 6,00 ლ.
13. ხარჩო ნიგვზით - 5,00 ლ.
14. კუპატი მეგრული - 5,00 ლ.
15. კუპატი ხორცის იმერულად - 5,00 ლ.
16. აფხაზურა - 5,50 ლ.
17. კარტოფილი ფრი - 3,00 ლ.
18. ტვინი კეცზე - 6,00 ლ.
19. ტვინი სულგუნით - 9,00 ლ.
20. ტვინი ჩაშუშული კვერცხით და ხახვით - 7,00 ლ.
21. შემწვარი კალმახი - 5,00 ლ.
22. ხაჭაპური მეგრული - 7,00 ლ.
23. ხაჭაპური იმერული (ან ნახ. ფენოვანი) - 6,00 ლ.
24. ლობიანი - 4,00 ლ.
25. ღომი - 3,00 ლ.
26. ელარჯი - 5,00 ლ.
27. ღომი ყველით - 4,00 ლ.
28. მჭადი - 0,50 ლ.
29. პური - 1,00 ლ.
30. შქმერული - 18,00 ლ.
31. შემწვარი ქათამი - 18,00 ლ.
32. ოჯახური - 7,00 ლ.
ცივი კერძები:
1. ქათმის სალათი - 4,00 ლ.
2. ენა მოხარშული - 4,50 ლ.
3. ენის სალათი - 5,00 ლ.
4. კორეული სალათი - 5,00 ლ.
5. ბადრიჯანი ნიგვზით - 3,00 ლ.
6. სალათი კიტრი-პომიდვრის ნიგვზით - 4,00 ლ.
7. სალათი პომიდვრის - 3,00 ლ.
8. ყველის ასორტი - 5,00 ლ.
9. იმერული ყველი - 3,00 ლ.
10. სულგუნი - 4,00 ლ.
11. სიომგას მარინადი - 4,00 ლ.
12. მჟავის ასორტი - 3,00 ლ.
13. საწებელი - 0,50 ლ.
14. ტყემალი - 0,50 ლ.
15. ზეთისხილი - 3,00 ლ.
დესერტი:
1. ხილის ასორტი - 8,00 ლ.
სიგარეტი:
1. ვინსტონი - 2,50 ლ.
2. კენტი - 4,00 ლ.
სასმელი:
(არაყი)
1. ნემიროვი 0,5 - 16,00 ლ.
2. ნემიროვი 0,25 - 9,00 ლ.
3. ხლებნაია 0,5 - 10,00 ლ.
4. ხლებნაია 0,25 - 7,00 ლ.
5. მედოუხა 0,5 - 10,00 ლ.
6. მედოუხა 0,25 - 6,00 ლ.
7. უშბა 0,25 - 8,00 ლ.
8. ივერიონი 0,5 - 10,00 ლ.
9. ზელიონაია მარკა 0,5 - 14,00ლ.
10. ზელიონაია მარკა 0,25 - 9,00 ლ.
11. იამსკაია 0,5 - 10,00 ლ.
12. მარუსია 0,5 - 19,00 ლ.
13. ჟურავლივი 0,5 - 16,00 ლ.
14. ღვინო (1 გრაფინი) - 6,00 ლ.
15. ლიმონათი ყაზბეგი - 1,50 ლ.
16. ლუდი ყაზბეგი - 1,50 ლ.
17. ლუდი ზედაზენი - 1,50 ლ.
18. ნაბეღლავი - 1,00 ლ.
19. ყავა ნალექიანი - 1,00 ლ.
20. ყავა უნალექო - 1,00 ლ.
21. ჩაი - 1,00 ლ.
22. ნატურალური წვენი - 5,00 ლ.
No comments:
Post a Comment